Ik ben goed genoeg

Ik ben goed genoeg

Ik ben goed genoeg. In deze blog lees je een interview tussen Rob en client Ingrid. Hier verteld Ingrid waarom ze bij RBM Exclusive is gestart en waarom dit zo'n geweldige keuze is geweest.

Rob: Ingrid, wat waren de grootste obstakels voor jou en wat heeft je doen besluiten dat je de Pijn Reset Methode bent gestart?

Ingrid: Ik wilde mijn jarenlange lichamelijke pijn loslaten, maar ook het intense verdriet dat ik heb opgebouwd in mijn leven.

Rob: Waar liep je tegen aan in je leven?

Ingrid: Ik was voor mijn gevoel nooit goed genoeg; niet in de rol van dochter of echtgenote en zeker niet als mantelzorger.

Rob: Welke zaken waren het zwaarst voor je?

Ingrid: Vanaf mijn 8e heb ik de rol van mijn moeder over moeten nemen, zowel in het huishouden als richting mijn vader. Mijn ouders hadden altijd ruzie en lieten mij zo vaak mogelijk weten dat ik een ‘moetje’ ben geweest. 

Rob: Welke pijnen zijn daaruit voortgevloeid?

Ingrid: Door een constante stroom van lichamelijke en geestelijke geweldpleging ben ik mezelf kwijtgeraakt. Ik kon niet meer functioneren zoals een normaal mens dit zou doen. Schuldgevoelens, mijn eigenwaarde, alles was kapot. En Rob, het geweld was zo erg dat ik mijn kindje verloren heb door fysiek geweld.

Rob: Kon jij nog mensen toelaten. Vrienden of collega’s?

Ingrid: Ik lachte alles weg, maakte geintjes over mijzelf en nee ik had een dikke betonnen muur om mijzelf heen gebouwd. Het vertrouwen in mensen was zwaar beschadigd. 

Rob: Had je een afleiding in die tijd waar je jezelf wel goed bij voelde?

Ingrid: Jazeker, de enige veilige plek was op school en later mijn werk. Hier had ik geen problemen en kon ik uitblinken. Ik hield van school en ging dan ook studeren. Ook wilde ik veel van de wereld zien, dus mijn studierichting werd toerisme.

Rob: Ingrid wat heb je bereikt met de Pijn Reset Methode?

Ingrid: Het is eigenlijk niet normaal wat jij mij hebt geleerd met simpele technieken; ik ben mijn verdriet kwijt, ik voel me de sterkste vrouw op aarde. Ik groei met de dag en er verandert steeds meer in mijn leven. Ik ga alleen erop uit. Iets wat ik niet meer durfde te doen. Ik heb een nieuwe baan die een super uitdaging is. Ik voel het lichamelijke geweld niet meer. Er zijn nu weken dat ik er zelfs niet meer aan denk. Ik ben lekker aan het lopen buiten zeker 5 km per keer. Iets wat ik nooit deed. Rob er is zoveel verandert dat te veel is om op te noemen.

Rob: Vind jij het bedrag dat je hebt moeten betalen veel, weinig of voldoet dit aan je resultaten?

Ingrid: Voor de aandacht en ondersteuning die ik van jou heb gekregen overtreft dit al mijn verwachtingen. 

Rob: Ingrid zou jij nog iets willen toevoegen aan ons gesprek?

Ingrid: Mijn innerlijke kracht neemt steeds meer toe en soms voel ik me zelfs ‘larger than life’.

Ik ben erg ver gekomen Rob en ik wil nog veel aanpakken. Ik geniet van de veranderingen die er zijn en het geeft me kracht, energie en zelfvertrouwen om verder te groeien naar Ingrid 2.0! Ik hoop dat jij me ook voor de toekomst handvatten kunt geven die dit mogelijk maken


Misschien vind je deze blogs ook interessant

Doe de pijntest